Storing? Bel 0514 681700
Nieuw! Nu ook op whatsapp: 06-4642 0953 (alleen tijdens kantooruren)

   

Geschiedenis

Bekkema Installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat sinds 1955 actief is binnen de installatietechniek. Meer dan 50 jaar ervaring in het vak en daarmee bekend met innovaties tot aan vandaag de dag.

Visie en missie

Bekkema Installatietechniek draagt bij aan de verduurzaming van de Nederlandse maatschappij, door energiesystemen te ontwikkelen die zo weinig mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen (bijvoorbeeld aardgas.) We bieden daarom totaaloplossingen op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties voor onder andere woningen, industriële gebouwen en bedrijfspanden. En niet alleen de wereld heeft daar baat bij, maar ook onze eindgebruiker heeft daar financieel voordeel van.

Onze missie is om op technisch gebied voorop te lopen in innovaties en maatwerk. Voor elke situatie een passende oplossing met daarbij duurzaamheid als uitgangspunt. Flexibiliteit en daadkracht zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Dit is dan ook wat klanten bij ons zullen ervaren.

Diensten

Particulieren

Particulieren

Van onderhoud tot zonnepanelen

Bedrijven

Bedrijven

Partner in nieuwbouwprojecten renovatie in de utiliteit

Partners

Partners

Verlengstuk van uw dienstverlening

Specialisten

Bekkema Installatietechniek bestaat uit een team van gedreven mensen, dat deskundig is op meerdere technische gebieden elektrotechniek, werktuigbouwkundige installaties en meet- en regeltechniek. 

Bovendien zijn we gespecialiseerd in:

  • Duurzame energietechniek
  • Warmtepomptechniek;
  • PV-systemen (zonne-energie);
  • Meet- en regeltechniek;
  • NEN 3140 keuringen;
  • Aanleg en keuring propaan gasinstallaties;
  • Gebouwenbeheerssystemen.

Locaties

Adres Warns
’t Noard 28
8721 GC Warns

Adres Harlingen
Oude Trekweg 102s
8861KT Harlingen

Telefoonnummer: (0514) 68 1700
Whatsapp: 06-4642 0953
Email: info@bekkema.nl